Selecteer een pagina

Lieve Corina,

Wat ben ik dankbaar dat jij samen met mijn vrouw het grote verzet in mij hebt overwonnen. De clean-sessie en het ayahuasca drinken bij de sjamaan hebben mijn versteende hart verruild voor een warm hart. Wat een geweldige ervaring om deze man en familie te hebben mogen ontmoeten dankzij jou!! Ik heb mijn stiefzoon na 2 dagen al zien opknappen door het advies wat de sjamaan in de clean-sessie aan hem gaf.

De periode erna waren letterlijk stormachtig en wat fijn dat je er altijd voor het gezin en mij was! Zoveel liefde, warmte en kracht! Dankjewel daarvoor!

Precies 3 weken geleden mijn tweede ayahuasca drinken en de eerste keer bij jou.
In plaats van 24 uur bij de sjamaan nu een heel weekend bij jou. Wat een begeleiding!! Ik vond het heel bijzonder hoe je vooraf en achteraf het drinken ons zo hebt begeleid samen met 2 prachtige begeleiders. De muziek, de soep, het ontbijt en ook de samenstelling van de groep was PERFECT!

Dankjewel voor alles en wat gun ik iedereen de reis die ik bij je hebt mee mogen maken.

Wat Anita al eerder schreef sluit ik me volledig bij aan. Het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. Een echte aanrader voor iedereen, waar je absoluut geen spijt van krijgt omdat bij jou te doen.

Lieve Corina, bedankt dat jij in mijn (ons) leven bent gekomen!!

Dikke knuffel!! Aho