Selecteer een pagina

Sisterhood

 

In begin 2019 kwam Corina op mijn pad. Door mijn coach werd ik doorverwezen naar deze bijzondere, liefdevolle vrouw. Het was tijd voor een volgende stap van mijn spirituele ontwikkeling. Na een aantal individuele afspraken met Corina, mocht ik aansluiten bij een ceremonie waar ik voor het eerst kennis mocht maken met de Moederplant, wat ik als zeer bijzonder ervaarde. Daarna volgden nog een aantal afspraken met Corina in haar praktijk, waar zij mij later inlichtte over de Sisterhood die zij had ontwikkeld en in januari 2020 zou gaan starten. Corina kreeg heel sterk het gevoel dat het voor mij de tijd was om hier aan deel te nemen. En ze had gelijk, zo blijkt nu.

 

In januari van dit jaar heb ik deelgenomen aan het traject van de Sisterhood. En ohhh wat heeft dit mijn leven positief veranderd. Ik ben een heel ander mens geworden. Ik ben diep naar mijn binnenste afgereisd tijdens verschillende en hele bijzondere sjamanistische ceremonies, heb afscheid genomen van oude overtuigingen, patronen en oordelen die mij niet meer dienden, heb letterlijk zoveel opgeruimd. Wat ervoor gezorgd heeft om ruimte te creƫren om mijn ware ik te ontdekken. Dat is een hele reis geweest. Echter, ik had het voor geen goud willen missen en ik had dit bij niemand anders willen doen dan bij en met Corina. Zij heeft mij zo goed begeleid, met veel liefde en geduld naar mij geluisterd, mij gezien, gevoeld en omarmd.

 

De Sisterhood heeft mij geholpen om door oude lagen van pijn en verdriet te gaan, het te aanschouwen zonder oordeel, het te accepteren, te laten zijn, het is een onderdeel van mij, maar voert niet meer de boventoon. Dit alles heeft plaats gemaakt voor acceptatie en liefde. LIEFDE voor mijzelf. Ik heb mijzelf omarmt en durf mijzelf te laten ZIEN. Alles zat al in mij, het zat alleen nog een beetje verstopt.

De Sisterhood heeft een hele grote bijdrage aan geleverd waar ik ongelofelijk dankbaar voor ben.

 

Liefs B.