Selecteer een pagina

ongelofelijke aanrader

Vandaag, 3 dagen geleden, heb ik een ongelofelijke reis mogen maken. Een vriendin had me deze reis aangeraden, heb de controle losgelaten om in detail te gaan bekijken wat het me zou kunnen brengen…. dat was zowiezo al nieuw voor mij, want meestal pluis ik alles uit….

Gelukkig heb ik dat niet gedaan…. je kunt niet in woorden beschrijven wat het je brengt…. het is een machtige magische ervaring…. en zoals hier op de website staat “Ayahuasca brengt je niet wat je wilt, ze geeft wat je nodig hebt!” … Je kunt wel met vooringenomen ideeen naar hier komen, … hihi, maar je zult ze toch moeten loslaten 🙂 🙂 … want je krijgt wat je nodig hebt….

Zeker voor mensen zoals ik, die graag “vat” willen hebben op de situatie, kun je het AL niet bevatten, want je kijkt maar tot waar je kunt kijken, en je krijgt “beyond” …

Ken je de quote van Marianne Williamson : “Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, ‘Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?’ Actually, who are you not to be? ” … wel, DAT is waar Ayahuasca over gaat : je krijgt dàt deel te zien waar je met je verstand niet bij kunt.

Moeilijk te geloven ? Ja, dat begrijp ik, zo was ik ook !

En weet je wat voor mij het allerbelangrijkste was ? De ondersteuning die je krijgt ! Je wordt omringt door engeltjes in mensengedaantes, die precies weten wat je nodig hebt.

Sinds het overlijden van mijn echtgenoot, nu ongeveer 14 jaar geleden, ben ik op zoek naar een manier om mijn blokkades, mijn weerkerende patronen aan te pakken…. nooit echt 100% mijn ding gevonden… ik miste altijd wel ergens iets….

En weet je wat ?
Ik heb het hier gevonden !
Het is een ongelofelijke aanrader ; ik zou zeggen, schrijf je gewoon in, je bent het meer dan waard !

Aho

Anett

licht en liefde

Net een week geleder heb ik mijn eerste Ayahuasca reis gemaakt hier bij Praktijk Inca.
Ik was zo zenuwachtig toen ik binnen stapte maar toen ik de eerste mensen ontmoette alles was perfect, ik was eindelijk thuis, de controleur kon aan de kant gaan . . De Reis was al begonnen, de zachtheid van Moeder Ayahuasca was al aanwezig.
Brotherhood, Sisterhood, licht en liefde, dat was het gevoel en sinds daar deze gevoel zit vast in mijn hart.
Sinds daar de wereld zit anders uit, ik voel me anders maar vooral, ik ben niet meer bang om te voelen, om te kijken en aan mij zelf te luisteren.
Dank je wel André voor je hand op mijn buik, was precies wat ik nodig had.
Dank je wel lieve Trea dat je naast aan mij was in mijn duistere momenten en dank je wel voor de Earth chackra meditation, iedere dag open meer en meer mijn hart!
En dank je wel lieve Corina, zusje, ik heb zo veel geleegd van je, ik huil en ik lach van liefde en dankbaarheid als ik aan jou denk.
Ik weet dat je weet dat ons reizen is net begonnen! AO!
Enorme dankbaarheid! LICHT en LIEFDE!
Alessandro

Alessandro

bijzondere en liefdevolle ervaring

Lieve Corina,

Bedankt voor de bijzondere en liefdevolle ervaring. Er is een enorm stuk rust in mij teruggekomen, iets waar ik al een tijd naar op zoek was. Misschien wel onbewust al mijn hele leven. Ayahuasca geeft je wat je nodig hebt, maar gelukkig krijg je blijkbaar ook soms waar je om vraagt 🙂

Zonder dat ik mijn hele reis ga vertellen, want dat is voor iedereen anders, wil ik er toch iets over kwijt. En dat is mijn strijd om iemand toe te laten of mezelf kwetsbaar op te stellen. Met het idee dat ik alles zelf wel kan dragen en ‘de wereld op mijn schouders’ kan nemen kwam ik naar je toe. Ik ben al een tijd heel bewust van dit stuk maar hoe doorbreek je dat? Soms als je er zo bewust van bent kan dat in je nadeel werken omdat je het dan met hetzelfde bewustzijn probeert op te lossen. Dit zet je dan alleen nog maar krampachtiger vast ‘in je stuk’. Hoe sterker je wil, des te sterker je jezelf tegenwerkt. Dit gebeurde helaas ook nadat ik de spirit van ayahuasca had gedronken. Het was zo’n strijd om haar toe te laten, maar tegelijkertijd was ik het ook zo aan het afhouden met een ‘ander deel in me’. Het zag er ook lange tijd naar uit dat ik het ook niet ging toelaten….

Wat, of beter wie, er eindelijk toch toch voor heeft gezorgd dat ik erin kon zakken dat was jij Corina. Jouw zachtheid en vrouwelijkheid heeft ervoor gezorgd dat mijn mannelijke controle verzachtte en dat ik de spirit heb toegelaten. Alles wat je hebt neergezet ademt jouw toewijding en perfectionisme. De details en warmte in de ceremonieruimte hebben me echt het gevoel gegeven dat ik in een ruimte was waar écht over na is gedacht. Dat zorgde er ook voor dat ik me kon overgeven, je weet precies waar je mee bezig bent en daarom on ik mijn vertrouwen met een gerust hart in jouw handen leggen. Ik betwijfel of ik bij iemand anders een soortgelijke reis had gemaakt. Alles gebeurt precies op tijd en precies op het juiste moment dus eigenlijk is het natuurlijk logisch dat ik bij jou de reis heb gemaakt 😉

Bedankt voor het mooie weekend.
Succes met het afmaken van de buitenruimte. Nu ik je een beetje ken kan dat alleen maar een perfecte toevoeging zijn op je praktijk. Hopelijk kan je aankomende jaren nog heel veel mensen helpen, maar dat weet ik eigenlijk wel zeker.

Veel liefs,
Sybe

Sybe

Dankbaar

Lieve Corina,

Wat ben ik dankbaar dat jij samen met mijn vrouw het grote verzet in mij hebt overwonnen. De clean-sessie en het ayahuasca drinken bij de sjamaan hebben mijn versteende hart verruild voor een warm hart. Wat een geweldige ervaring om deze man en familie te hebben mogen ontmoeten dankzij jou!! Ik heb mijn stiefzoon na 2 dagen al zien opknappen door het advies wat de sjamaan in de clean-sessie aan hem gaf.

De periode erna waren letterlijk stormachtig en wat fijn dat je er altijd voor het gezin en mij was! Zoveel liefde, warmte en kracht! Dankjewel daarvoor!

Precies 3 weken geleden mijn tweede ayahuasca drinken en de eerste keer bij jou.
In plaats van 24 uur bij de sjamaan nu een heel weekend bij jou. Wat een begeleiding!! Ik vond het heel bijzonder hoe je vooraf en achteraf het drinken ons zo hebt begeleid samen met 2 prachtige begeleiders. De muziek, de soep, het ontbijt en ook de samenstelling van de groep was PERFECT!

Dankjewel voor alles en wat gun ik iedereen de reis die ik bij je hebt mee mogen maken.

Wat Anita al eerder schreef sluit ik me volledig bij aan. Het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. Een echte aanrader voor iedereen, waar je absoluut geen spijt van krijgt omdat bij jou te doen.

Lieve Corina, bedankt dat jij in mijn (ons) leven bent gekomen!!

Dikke knuffel!! Aho

Johan Hannewijk

een life changing weekend

Lieve, lieve Corina….
Wat een lifechanging weekend.
Je had me gezegd; 3 dagen!
Ik vertrouwde je volledig na onze eerste hernieuwde kennismaking.
Maar oh oh wat was ik nerveus voor t weekend en wat een maagpijn vooraf.
De eerste ceremonie ging redelijk, ik voelde me wel aardig. Nog niet echt verschil.
Toen duidelijk werd dat het niet perse ging om visions, maar dat het vooral om healing ging, stond ik er iets anders in. Omdat ik dacht dat ik t niet goed deed.
Zaterdag was de weerstand enorm, ik was bang…..
De healing van de Sjamaan was fijn, zijn tips geweldig en vooral het toespitsen van de intentie nuttig.
De 2e ceremonie op zaterdag was erg zwaar voor mij, ik had me daar een weerstand, zo hoog als de Himalaya.
Ik voelde me zondag verschrikkelijk. En wilde naar huis, maar dat kon zomaar niet.
De muziek en chakrahealing van Claudia en Andres was de ommekeer. Het was geweldig, ontspannend en rustgevend.
En de 3e ceremonie was de beste.
Een kleinere groep, jijzelf aanwezig, rustiger, ontspannend en minder zwaar.
De meditatie van Claudia raakte me diep en zorgde ervoor dat ik inderdaad naar mijn emoties kon en eindelijk kon huilen.
De nacht was zeer bijzonder. Het zingen en de
Muziek heb ik zo van genoten.
In tegenstelling tot de avond daarvoor, toen had ik zo’n afkeer ervan. Hoezo weerstand.?
Nu genoot ik van de stem en het gitaarspel van Taita.
Redelijk goed geslapen en fit
Opgestaan. Wel rugpijn en maagpijn,
Maar Goddank hebben Astrid en Henk dit met hun handen weggehaald. Pracht combi van de kracht van Henk en de zachtheid van Astrid.
Was heel moe toen ik thuiskwam. Knapte echter enorm op van mijn vertrouwde shakeje.
Het strand was anders, de zee voelt anders, de natuur is uitbundiger. Ik ben herboren en fit.
Mijn contact met mijn man ontspannen en liefdevol.
Wat ben ik blij dat ik daar was.
Dank aan iedereen, de mooie mensen van de groep. De liefde en saamhorigheid die groeide.
Dank aan moeder Ayuwasca om mij exact te geven wat ik
Nodig had.
Dankjewel aan de Sjamaan, zijn vrouw, Andres en Claudia.
Dankjewel Corina voor dit initiatief, je zorg, je zijn en je liefde.
Dankjewel André en Jessin, mams Roos en iedereen die er voor
Mij was.
DANK!
Liefde, licht en vrede voor allen.
Dankbare knuffels van Marian .

Marian Villee

gewijde reis

Aangetrokken door je tekst op een wellnesssite heb ik contact met je opgenomen. Ik had meteen vertrouwen in je en me laten behandelen. Langzaam maar zeker kwam er ruimte in mijn lichaam. Toen je vertelde dat je Ayahuasca ceremonies ging houden, heb ik meteen ja gezegd. Eind juli heb ik mijn gewijde reis gehad. De helende kracht die ik heb mogen ervaren, was enorm. De Reis was erg zwaar, maar dankzij de begeleiding van jou en Sandra en mijn twee lachnimfen Tanja en Anita heb ik de Reis af kunnen maken. Mijn “ballenbak”is flink opgeruimd. Ik kom zeker nog een keer terug om verder aan mezelf te werken.

Paul

een warme deken

Dit is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven!
Afgelopen weekeinde heb ik bij Corina een prachtige reis mogen maken. De liefdevolle begeleiding is zoals alleen echte engelen dat kunnen doen. Een warme deken, zachte armen, alleen maar liefde, licht en zachtheid heb ik mogen ervaren.
Dank je wel ook Cindy en Sandra voor zoveel moois.

Anita

bij de hand genomen

lieve Corina, na jaren depressief geweest te zijn en soms ook niet meer te willen leven heb ik dank zij jou geweldige behandelingen weer mijn leven helemaal opgepakt en kan ik weer genieten van elke nieuwe dag. Voor mij ben je een engel die mij bij de hand heeft genomen om mij door die moeilijke tijden heen te helpen en mij te laten worden tot wie ik nu op dit moment ben. Ik weet zeker dat ik samen met jou nog meer ga ontdekken om te weten waar mijn plaats is op deze aarde. Je bent geweldig, dank je wel lieve Corina

Rosemary

warmte en liefde

Lieve Corina,

Momenteel heb ik al meerdere sessies bij jou mogen ondergaan en elke keer weer ervaar ik het als een moment van rust en ontspanning. Het is niet alleen de manier waarop je de behandelingen geeft, maar ook de warmte, liefde en gave die er door jou in worden gelegd maken de sessies tot een bijzondere ervaring. Met elke sessie is er weer meer diepgang en kom ik dichter bij mijn eigen ik. Veel liefs en succes.

Robert

beter met situaties omgaan

Corina,

Allereerst wil ik zeggen: Wat is je site mooi geworden!
Vorig jaar ben ik begonnen met de behandelingen, wat is er voor mij veel veranderd, zowel voor lichaam als geest.
Ook kan ik Door de behandelingen veel beter met situaties omgaan waar ik normaal voor zou zijn weggelopen. Ik wil je bedanken dat je me helpt en laat zien wie ik ben en ik kijk weer al uit naar onze volgende afspraak!

Liefs Marlies

Marlies

lekker in mijn vel

Corina, wat een voorrecht om jou te mogen kennen. Je hebt mij laten inzien wat belangrijk is in het leven. Als ik met moeilijke levensvragen zit is het heel fijn om daar met jou over te praten.. je kan altijd alles zo goed verwoorden. Na een behandeling zit ik altijd weer lekker in mijn vel. Ik wens je heel veel succes met je nieuwe praktijk. Lieve groetjes Wil

Wil

heerlijke behandelingen

Heerlijke behandelingen vanuit een goed hart super ik kom van de zomer voor Ayahuasca ik zier naar uit liefs en veel succes

Joke

Topper

Corina is een topper! Ze behandeld echt vanuit haar hart! Ga zo door. De website ziet er prachtig uit….

Celine

aanrader

Mooie site Corina, sluit goed aan met de behandelingen en hulp die je aanbiedt. Het “je veel beter in je vel voelen” is absoluut van toepassing. Voor zowel lichaam als geest. En de Ayahuasca ceremonies zijn heel bijzonder, een echte aanrader…. Liefs en succes..

Andre

lieve zus

Lieve zus ben ontzettend trots op je en zo heerlijk de behandelingen en ayuasca ceremonies bij jou en samen met jou te doen harteknuffel

Pedro

lieve vriendin..

Corina lieve vriendin van me. Je hebt een hoop meegemaakt en wat ben je er goed uitgekomen!!. Ik ben trots op jou. Heerlijk om te zien hoe lekker je in je vel zit. Ik leer heel veel van je. Bedankt daarvoor. En ik ga zeker een keer een ceremonie bijwonen. Dikke kus Sandra

Sandra Baerentsen

Bijzondere vrouw

Wat een bijzondere vrouw ben je corina… ik ben nu meer dan een jaar bij jou in de praktijk en zo gegroeid als mens…veel beter in mn lijf zittend… dank daarvoor… en de ayahuasca ga ik ook zeker bij je doen… ?groet sandra

Sandra

Anders…

Beste Lezer,

Het is alweer ruim een week geleden dat ik mijn eerste Reis heb gemaakt. Zelf vond ik het fijn om vooraf de ervaringen van anderen te lezen dus bij deze voor u de mijne; een klein verslag van een grote Reis.
Zelf ben ik iemand die zijn weg door het leven meer voelt dan denkt wat niet altijd gemakkelijk of pijnloos is. En afgelopen winter was zwaar. Ik had weinig energie en hoewel ik niet oud ben deed heel mijn lichaam pijn.
Het Ayahuasca weekend begon op vrijdagavond met een kennismaking en een gezamenlijke maaltijd. De sfeer was rustig, ingetogen en vooral liefdevol.
Zaterdagochtend, na de nodige voorbereidingen, hebben we Ayahuasca gedronken. Omdat het mijn eerste keer was en ik zo alert was op de veranderingen in mijn lichaam kon ik mij niet direct laten meevoeren. Maar na nog een klein extra sipje ontspande ik en begon mijn Reis.
Zoals je veel leest is het niet precies uit te leggen wat er gebeurt maar gelukkig hoeft dat ook niet. Simpel in het moment zijn is genoeg. Ik weet dat de Reis me niet overviel maar me langzaam, stukje bij beetje mee nam. En tegelijk bleef ik intens aanwezig waar mijn lichaam zich bevond. Ik realiseerde me opeens dat ik iedereen kon zien met mijn ogen dicht, als duidelijke, helderwitte vormen op een donkere achtergrond. Na een verder ontspannen overviel me een gevoel van intens verdriet en een happen naar lucht. Snel was Corina daar, vlak bij me. Ik zag een stralende gloed om haar heen van helder lichtblauw licht. Ze was prachtig en wat een troost. Daarna werd het heel rustig. Ik voelde me vredig. Gewiegd. Langzaam realiseerde ik me dat ik in de baarmoeder was. M’n lijf maakte de kleine tweakjes van een foetus die groeide. Ik werd geboren en hapte naar lucht terwijl mijn kruin explodeerde in een fontein van licht. Ik huilde en Yessin zat naast me. Dat stelde gerust en ik ontspande. Ik voelde dat ik me niet goed kon bewegen of mijn hoofd optillen. Ik was heel klein. Maar ik groeide en kon langzaam steeds meer. Tegen de tijd dat ik misschien een 4 jaar was veranderde mijn beeld en het werd een intense explosie van bewegende kleuren- en vormen. Nog steeds klein zag ik Corina niet meer en ik schrok. Mijn buurman had het door en ging haar halen; ze was even beneden. Ik weet nog dat ik mijn armen naar haar uitstrekte en begon te huilen. Dit raakte aan heel oude pijn uit mijn jeugd toen mijn vader me keer op keer voor maanden verliet om uiteindelijk niet meer terug te keren. Ik voelde en wist het. Het was intens en Zo pijnlijk. Maar Corina was daar en hield me vast. Die oude pijn, die zich keer op keer als een echo in mijn leven herhaalde, dat te voelen en daarin getroost worden is enorm. Maar ik ging nog dieper in mezelf en kwam nog meer tegen; dingen van wie ik ben, van nu. Het krachtige overgeven was niet akelig maar gaf verlichting. Het was intens maar zo’n opluchting om alle ellende eruit te gooien. Ik voelde me onmetelijk sterk en licht stroomde uit mijn handen. Sterk zijn ben ik goed in maar het hoefde even niet en ik gaf me over en voelde me intens verbonden en getroost. Met de mensen daar en met Corina die vlak bij me was en me niet verliet.
Het was hard werken. En eenmaal op weg is er geen bedenken of omkeren meer. Enkel overgave. Maar overgave in een onmetelijke liefde en toewijding. “Dat is Moeder Ayahuasca” hoor ik in gedachten Corina zeggen. En ik geloof haar.

Na afloop was ik intens moe. Maar.. te kunnen raken aan dat wat zo diep in je wezen zit en je maakt tot wie je bent.. Een deel van je diepste zijn te mogen ervaren en helen, op een plaats en wijze die liefdevol en veilig is en waar je jezelf mag zijn. Waar iedereen gelijk is en je gezien wordt. Dat is Zo bijzonder.

Weer thuis.. is alles hetzelfde en tegelijk compleet anders. Want ik ben anders. Ik voel en denk anders. Lichter en met veel meer energie. En niet alleen maar verbonden met de mensen en prachtige natuur om me heen. De pijn in mijn lichaam is weg en ik voel me intens dankbaar dat ik hier mag zijn, in dit moment. Zo’n rijk leven en moeder van mijn prachtige zoon. Wat een gift.
Ik weet dat ik terug ga komen en ik hoop dat ik dan verder mag helen en die lessen mag leren waar ik klaar voor ben. Zonder haast want ik weet dat ik precies daar ben waar ik moet zijn en dat alle ervaringen nodig waren om hier te komen.
Dankjewel Lieve Corina, Yessin & Andre voor jullie gastvrijheid, warmte en voor jullie begeleiding tijdens de Reis. En dankjewel Medereizigers dat jullie er waren. Ik houd van jullie allemaal en zal deze ervaring nooit vergeten.

AHO
Annelies

Annelies

Dankbaarheid

Lieve Corina,

Mijn dankbaarheid voor wat ik dit weekend heb ervaren is niet uit te drukken in woorden. Het was intens mooi, bijzonder, liefdevol en verdrietig. Ik heb een rugzak van 50 jaar vol verborgen verdriet afgedaan. Ik loop nu zelfs rechter, dat voel ik! Het hele weekend was magisch qua liefde en de begeleiding van jou en Yessin. Van de soep tot de lieve woorden en schone, witte dekbedden. De hechte band met vreemden op doen is ook zo bijzonder, omdat we allemaal kwetsbaar durfden te zijn. Jullie hebben mij in ieder geval in de puurste, kwetsbaarste vorm zien knokken en zien herleven.

Bedankt lieve Corina dat ik dit met en bij jou heb mogen ervaren. Ik voel me echt 2.0 met m’n hart op de juiste plek en alles doen vanuit liefde en zekerheid, door mezelf te erkennen en lief te hebben.

Dit weekend was met stip de mooiste ervaring in m’n leven so far. Ik heb geknokt en ben bovengekomen. En daar ben ik megatrots op. Kijk al stiekem uit naar mijn volgende reis!

– De spiegel van Ayahuasca –

Van een donkere zware kant, naar het licht.
De stap naar Ayahuasca heeft m’n hart verlicht.

Als moegestreden leeuw heb ik m’n angst overwonnen.
Heb gedronken en nu is m’n leven pas echt begonnen.

De andere kant mogen zien is meer dan bijzonder, een zegen.
Kon de hele mensheid maar de moed opbrengen om die kant op te bewegen.

Geloof, hoop en liefde. Het is inmiddels een commerciële kreet,
maar ik weet dat dit altijd de basis zal zijn.
Met deze 3 pijlers is het leven gewoon goed en fijn.

Ik ben dankbaar voor wat ik heb mogen zien en oprecht kan zeggen dat ik mezelf in de spiegel van Ayahuasca heb gezien.

Aho.

Ray

Required

What is your email address?
What do you think about us?
rating fields
Would you like to include star rating?

Sisterhood

 

In begin 2019 kwam Corina op mijn pad. Door mijn coach werd ik doorverwezen naar deze bijzondere, liefdevolle vrouw. Het was tijd voor een volgende stap van mijn spirituele ontwikkeling. Na een aantal individuele afspraken met Corina, mocht ik aansluiten bij een ceremonie waar ik voor het eerst kennis mocht maken met de Moederplant, wat ik als zeer bijzonder ervaarde. Daarna volgden nog een aantal afspraken met Corina in haar praktijk, waar zij mij later inlichtte over de Sisterhood die zij had ontwikkeld en in januari 2020 zou gaan starten. Corina kreeg heel sterk het gevoel dat het voor mij de tijd was om hier aan deel te nemen. En ze had gelijk, zo blijkt nu.

 

In januari van dit jaar heb ik deelgenomen aan het traject van de Sisterhood. En ohhh wat heeft dit mijn leven positief veranderd. Ik ben een heel ander mens geworden. Ik ben diep naar mijn binnenste afgereisd tijdens verschillende en hele bijzondere sjamanistische ceremonies, heb afscheid genomen van oude overtuigingen, patronen en oordelen die mij niet meer dienden, heb letterlijk zoveel opgeruimd. Wat ervoor gezorgd heeft om ruimte te creëren om mijn ware ik te ontdekken. Dat is een hele reis geweest. Echter, ik had het voor geen goud willen missen en ik had dit bij niemand anders willen doen dan bij en met Corina. Zij heeft mij zo goed begeleid, met veel liefde en geduld naar mij geluisterd, mij gezien, gevoeld en omarmd.

 

De Sisterhood heeft mij geholpen om door oude lagen van pijn en verdriet te gaan, het te aanschouwen zonder oordeel, het te accepteren, te laten zijn, het is een onderdeel van mij, maar voert niet meer de boventoon. Dit alles heeft plaats gemaakt voor acceptatie en liefde. LIEFDE voor mijzelf. Ik heb mijzelf omarmt en durf mijzelf te laten ZIEN. Alles zat al in mij, het zat alleen nog een beetje verstopt.

De Sisterhood heeft een hele grote bijdrage aan geleverd waar ik ongelofelijk dankbaar voor ben.

 

Liefs B.